HajpresszóVisszalépés a főoldalra

MASSZÁZS MERCÉDESZTŐL

Zsírégető- cellulit masszázs
A súlyfeleslegtől való megszabadulást segíti elő. A masszázs kúraszerűen hat, a fogyás mértéke kb. 10-14 cm. Egy kúra 12-15 alkalom. Legkorábban néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Speciális masszázstechnikát alkalmazva összetörjük a zsírsejteket, felélénkítjük a belek perisztaltikus mozgását, fokozzuk a nyirokkeringést és ezáltal a méreganyag kiválasztást. A hatást speciális zsírégető krémek segítségével fokozzuk. Fontos az életmódváltás, táplálkozás megváltoztatása, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása,  a rendszeres testmozgás. A módszer hatékony, de csak megfelelő testmozgással és diétával kombinálva érhető el igazán nagy eredmény.
Mi a cellulit? A zsírszövetben lerakódott méreganyagok, megnövekedett zsírsejtek, lassítják a véráramlást és a nyirokkeringést és könnyen felhalmozódnak a káros anyagcseretermékek is. Lehetetlen csak fogyókúrával az ilyen zsírtól megszabadulni.  Anyagcserezavarokra utaló bőrbetegségek alakulhatnak ki (ekcéma, pszoriázis). A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése stb.
Egy alkalom 60perc: 5800 Ft
6 alkalmas bérlettel (34 800 Ft) 1 alkalom ajándék!

 

Svédmasszázs
Helyreállítja a bőr és az izmok feszültségi állapotát, valamint serkenti a szervezet vér- és nyirokáramlását.
Javasolt pszichoszomatikus panaszok, mint pl. fejfájás, migrén, alvás és emésztési zavarok, keringési problémák, kimerültség, stressz, a nyak-, a hát- és az ágyékcsigolyák tájékán kialakult izommerevség esetén.
A mozdulatok könnyű simításból, dörzsölésből, gyúrásból, rezgetésből,  nyomásból, hajlításból, nyújtásból, körkörös mozgatásból áll.
A 30 perces masszázsba nem tartozik bele a has, mellkas és arc masszázsa.
Izommerevség: A masszázs a bőrre és az izomzatra hat a legkedvezőbben. Izommerevség akkor léphet fel, ha túl keveset, túl sokat (mint például a profi sportolók) vagy helytelenül mozgunk, ha órák hosszat ugyanabban a helyzetben maradunk, de szorongás vagy állandó belső feszültség esetén is. Normális körülmények között, ha az azt kiváltó probléma elmúlik, az izmok újra elernyednek, az izommerevség pedig megszűnik. Gyakran előfordul viszont, hogy egész izmokban, illetve az izomszövet egyes területein krónikus izommerevség alakul ki. Ez hosszabb-rövidebb idő elteltével fájdalmassá válik. A fájós hát és a ferdén tartott nyak is azt jelzi, hogy testünk ezen részeit hosszú időn át helytelenül terheltük vagy túlterheltük.
Egy alkalom 60 perc: 4 500 Ft
Hat alkalmas bérlettel (27 000 Ft )egy kezelés ajándék !

 

Vákuummasszázs
Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.
A vákuummasszázs rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulit) megszüntetésére, megelőzésére. Gyakran alkalmazzák méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként. A vákuum azonnal beszippantja a bőrt, és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket. A kezelés aktiválja a nyirokrendszert, majd a harangokat lassan elkezdik mozgatni a nyirokerek mentén. A mozgatás iránya a nyirokfolyás irányában, tehát lentről felfelé (láb irányából a felsőtest irányába) történik. A vákuum ereje a felszippantott zsírsejteket széttördeli, és kiszippantja a lerakódott méreganyagokat. A kisebb zsírsejtek, és a méreganyagok aztán a nyirokrendszer segítségével távoznak a szervezetből.
Vákummasszázs gyakorisága: Hetente 2-3 alkalommal tanácsos végezni a kezelést. Kúraszerűen végzett, kb. 10-15 kezeléssel már igen látványos eredmény érhető el. Megelőző, vagy fenntartó kezelésként is alkalmazható.
A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 2-2.5 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok elszállításában.
Megfelelő hatóanyagú krémek, zsírbontó és bőrfeszesítő hatóanyagok használatával még jobb hatás érhető el.
Egy alkalom 60 perc : 6000 Ft
6 alkalmas bérlettel (36 000 Ft) + 1 kezelés ajándék !